Durere intercostala zilnica, respiratie dificila

. Am de cateva zile durere intercostala, posibil fiere, chiar ficat. Stiu ca este cam gras. Asa mi s-a spus la o ecografie recenta. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre aceste analize. Acestea sunt ultimele analize - iar cele anexate sunt "rele". Eozinofile# 1.47 10^3/ul ; Eozinofile% 18.1 % ; TGO -Ser 31.69 U/L Valoare mica; TGP -Ser 46.23 U/L Valoare mica; Gama GT -Ser 38.12 U/L Valoare mica Proteina C reactiva cantitativa -Ser 1.92 mg/dl Valoare mica[19.20 mg/L] Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Trebuie sa introduceti o dieta specifica pentru afectiunea hepatica, respectiv in cazul steatozei hepatice. Dieta reprezinta insusi tratamnetul, intrucat in lipsa acesteia situatia se poate complica; in plus se pare ca suferintei hepatice i s-a adugat si o colecistita care genereaza durerea respectiva. Aflati de aici mai multe despre dieta recomandata pacientilor cu ficat gras -- https://doc.ro/steatoza-hepatica-sau-ficatul-gras/dieta-recomandata-pacientilor-cu-ficat-gras, dar si despre dieta in colecistita -- https://doc.ro/dieta-si-sport/dieta-in-colecistita-alimente-permise-si-interzise. Multa sanatate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.