Durere in spatele genunchiului

Imi puteti spune care ar fi cauza durerii in spatele genunchiului .. cand il indoi ma doare in lateral si deasupra genunchiului. Am 51 ani si 78kg. Durerea a debutat brusc. Mentionez ca ma doare si calcaiul, dar nu stiu daca are vreo legatura. Calcaiul ma doare de vreo 6luni, dar suportabil, in cursul zilei durerea dispare.Va multumesc. Cand il solicit mai mult se umfla deasura si lateralul genunchiului

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua, va pot fi de folos articolele: Dureri in spatele genunchilor: cauze si remedii si Durerea de calcai – din ce cauza apare, ce remedii functioneaza si cand sa mergi la medic. Puteti merge la medicul reumatolog pentru un set de investigatii care va vor lamuri in privinta cauzei. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.