Durere în spate și nas înfundat

Bună ziua! Mama mea are 67 de ani și ceva timp se tot plânge că are nasul înfundat , că nu are aer și că are o durere în spate. Săptămâna trecută am mers cu ea la spital i-am făcut internare de o zi și a făcut analizele și o radiografie pulmonară. Toate rezultatele au fost bune. Ce credeți că ar putea fi? Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Fiecare suferinta poate avea cauza separata, mergeti la un medic internist. Nasul infundat poate fi cauzat de o sinuzita mai veche netratata, sau o deviatie de sept - care obstructioneaza una dintre nari - se poate corecta cu acupunctura, fizioterapie. Durerea din spate poate avea drept cauza foarte, foarte probabila o spondiloza cervico-toracala plus tasarea vertebrelor - faceti un RMN de coloana toracala. Gasiti aici mai multe informatii despre sinuzita -- https://doc.ro/sanatate/sinuzita-simptome-tratament. Multă sănătate! 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.