Durere în plex

As dori sa știu și sa tratez o durere care apare în plex dreapta la efort mic chiar mers pe jos mai alert urcare etaj sau chiar făcând activități ușoare în casă. Am făcut unele investigații la cardiologie, gastrologie nu am găsit sursa acestei dureri supărătoare. Bănuiesc o hernie hiatala văzută cu mulți ani în urma la gastroscopie. Sau problema poate fi de la coloana? Și acolo am probleme spondiloza cervicala dureri lombare . Aștept părerea specialiștilor d-voastră. Mulțumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Ambele afectiuni pot genera durerea in plex, cel mai bine ar fi sa vedeti un medic internist care sa va ajute sa gestionati ambele afectiuni intrucat medicatia antiinflamatoare cronica pentru gestionarea spondilozei poate dauna afectiunii gastrice faceti acum o programare, aici https://doctime.doc.ro/ro/servicii


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.