Durere in piept

Buna ziua. Aseară in timp ce vroiam sa dorm a aparut o durere in capul pieptului dar nu a durat mult. M-am trezit ,am mancat putin si am baut apă si dupa m-am asezat in pat cu fața in sus pe spate si nici nu a trecut un minut sau dupa un minut nu am mai avut nimic.. odata cu asta ma durea si spatele.. si inca ma doare puțin dar probabil este din cauza că trebuie sa apară menstruatia. Am de ce sa imi fac griji sau este ceva legat de indigestie sau altă problemă. Va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. În spatele unei dureri în piept se pot ascunde mai multe afecțiuni de la bronșită până la afecțiuni cardiace. Dacă durerea reapare, recomandarea mea este să consultați un medic cardiolog, pentru investigații suplimentare. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.