Durere in partea stanga sub coaste hipocondrul stang

Buna seara din luna mai am durere o durere sub coaste partea stanga o durere ascutita am făcut o ecografie abdominală care nu a evidențiat nimic în neregulă analize complete de sange feci și urina totul perfect pentru o luna durerea a dispărut din senin acum sunt 3 zile de mia reapărut și e mai intensa vreau sa precizez ca în urma cu 2 ani am făcut o colonoscopie de control și gastroscopia de control au fost toate bune nu înțeleg care ar fi cauza dureri am 36 de ani ce credeți ca ar putea fi anul trecut în august am făcut analize de sânge pt ficat toate bune am dureri destul de mari ce analize ar trebui sa fac în cazul acesta va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! In cazul dvs., durerea sub coaste în partea stânga ar putea trăda afecțiuni cum ar fi: ruptură de splină, pancreatită, gastrită etc. Mai multe informații puteți găsi AICI -- https://doc.ro/sanatate/durerea-de-splina-de-ce-apare-si-cum-se-trateaza  și  AICI -- https://doc.ro/sanatate/durerea-sub-coaste-posibile-cauze-si-remedii. Vă recomand să vă consultați cu medicul dvs. de familie. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.