Durere in partea stanga a pieptului si in spate cand inspir si espectoratii cu firicele de sange

Totul a început acu doua luni cu febra si ameteli, febra durand doar o zi dupa care a inceut tusea, durerea in piept si dificultati severe la respiratie. Am fost la urgente: mi-au facut raze la piept "fiind curati plămâni" analizele de sânge fiind ok si Troponin test pentru inima fiind ok. Aveam atacuri respiratorii simțeam ca si cand te strânge cineva de gat, nu reușeam sa respir si imediat simțeam ca ma îmbăta de cap. Medici fara sa imi faca endoscopie au zis ca e de la gastrita dandu-mi Lansoprazole si ibuprofen. Dupa 2 saptamani de tratament mi-au dispărut atacurile de respiratie dar a inceput sa ma doara in piept pe partea stanga in spre mijlocul pieptului si in spate cand inspir sau cand ma aplec si imi amorteste mana putin.... stie va rog cineva ce ar putea fi?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Există numeroase afecțiuni care pot provoca dureri în piept - de la afecțiuni cardiace la boli ale sistemului musculoscheletal. Pentru că acuzați în continuare dureri în piept, consultați un medic specialist cardiolog. Acesta vă poate recomanda și efectuarea unei tomografii computerizate sau a unui RMN. Mai multe despre durerile în piept, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/durere-in-piept-simptome-cauze-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.