Durere in gat

Buna ziua, va rog sa ma ajutati pentru gasirea unui diacnostic corect. De 4 luni am durere in gat. Am facut multe investigatii si nu reusesc sa gasesc un dr potrivit. Toti ma trimit de la unul la altul. De la ORL la gastro, de la gastro la endocrinolog, apoi la neurolog, apoi la ORL si tot asa. Investigatiile au fost urmatoarele ; fibroscopie ( dr a spus ca nu vede nimic) endoscopie ( dr a spus ca nu e reflux dar in urma endoscopiei nu am putut manca 3 zile dupa care am ajuns la urgente cu stare de rau, tremuraturi, batai rapide ale inimii) apoi ecografie gat ( nodul de 0.5 mm si 0.3mm plus ganglion laterocervical 1.3 cm dr endocrinolog a spus ca nodulii sunt mici si ca nu aceasta ar fi cauza) apoi din nou fibroscopie in urma careia la o saptamana am scuipat sange in 2 zile dimineata si apoi a aparut o pata in gat de alta culoare decat cea a gatului urmata de inca 2 mai mici care ustura si creaza discomfort in respiratie de vreo 2 saptamani). VA ROG SA MA SFATUITI CE ANUME AR TREBUI SA FAC! UNDE AR TREBUI SA MERG.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, 

Trebuie efectuate pe nemancate un exudat faringian si nazal, analize de sange, teste specifice de imunologie - este posibila o infectie. Leziunile mai pot avea drept cauza investigatiile endoscopice, dar daca exista o infectie de sfera ORL se pot suprainfecta - deocamdata puteti face gargare caldute cu solutii antiseptice de la farmacie, dar dupa recoltarea exudatului.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.