Durere in capul pieptului

Buna ziua. In urma cu aproximativ 4 luni, am început sa am dureri de coaste și de spate, care au durat aproximativ 2 saptamani. Au trecut prin tratament cu antibiotic. In urma cu aproximativ o luna au început iarăși aceste dureri însoțite de dureri in capul pieptului. E o durere constantă. Întrebarea mea este dacă problema poate fi de la plămâni, Menționez faptul ca nu tușesc, nu respir greu, sau de la stomac? In fiecare dimineața când ma trezesc am arsuri la stomac. Datorită situației cu Coronavirusul îmi e frica sa merg la spital. Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Durerile in piept reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung de urgenta la medic. In spatele acestui disconfort se pot ascunde multe cauze, de aceea durerile in piept trebuie diagnosticate printr-o evaluare a istoricului medical al dumneavoastra, cat si printr-un examen fizic . Prin urmare, recomandarea mea este sa discutati cu medicul de familie la telefon despre simptomele cu care va confruntati si sa va programati pentru un consult de specialitate. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.