Durere de sold

Buna ziua! In urma cu o saptamana am avut o durere de genunchi care a trecut dupa ce am folosit un unguent si acum am dobandit o durere de sold dar care se lasa pana jos spre genunchi. Mentionez ca zilnic parcurg 10 km si o data pe saptamana 10km cu bicicleta. Ce as putea sa iau ptr ameliorarea durerii si daca se impune un tratament special. Mentionez ca nu pot renunta la mersul pe jos zilnic, asa este jobul.. Ms anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să mergeți la medicul specialist pentru un examen clinic amănuțit și pentru stabilirea unui diagnostic corect, pentru că în spatele unui astfel de disconfort se pot ascunde afecțiuni precum artrozele sau spondilita anchilozantă. În funcție de rezultatul investigațiilor, medicul vă poate recomanda anumite tipuri de suplimente, precum cele care conțin glocozamina si condroitina - acestea ajuta la ameliorarea flexibilitatii si rezistentei genunchiului. Un astfel de supliment alimentar este UnoCardio Sports. Acesta este un complex nutraceutic cu o formulă unică pe bază de NEM®, extract din membrană de coajă de ou, și acizi grași Omega 3 în concentrație mare, ce contribuie la calmarea durerii la nivel articular, reducerea inflamației, protejarea cartilajului, menținerea elasticității tendoanelor și ligamentelor, și a mobilității. Găsiți acest supliment aici: https://www.health-shop.com/RO/unocardio-sports. De altfel, mai multe despre durerea de genunchi găsiți informații aici: https://doc.ro/gonartroza/durere-de-sold-cauze-tratament. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.