Durere de sani

Buna seara! Ma bucur ca am ocazia de a va adresa o intrebare ce ma nelinisteste oarecum. Am 31 de ani si 2 copii, de 5 ani si 3 luni, respectiv 1 an si 7 luni. Primul a fost alaptat 4 luni, al doilea 1 an si 4 luni. De circa 2 saptamani (alaptarea a fost intrerupta de circa 3 luni) am dureri neregulate de sani. Mentionez ca sunt foarte-foarte mici si moi, deci nu se simte niciun nodul. Care are putea fi cauza? Va multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Este vorba de modificarile de regresie dupa alaptare, fenomene care vor ceda in timp. Recomand sa purtati tot timpul o bustiera medicala sau sportiva, inclusiv noaptea.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.