Durere de rinichi

Buna ziua! Am inceput un tratament pentru pietre la rinichi cu lithoren si am facut testul pentru ph-ul urine cu benzile din cutie,iar la primul test mi-a iesit un ph de 5,5.As dori sa stiu ce imi indica si daca trebuie sa continui acest tratament.Va multumesc anticipat si va urez un an nou fericit!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este foarte important ca  pentru orice tratament pe care-l urmați să aveți și avizul medicului. De aceea, vă rog să consultați medicul. Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.