Durere de oase

Buna, As vrea sa va intreb....de vreo luna ma dor foarte tare picioarele, de la genunchi pana la calcaie, nu muschii, cred ca oasele asa simt. Cateodata imi si amortesc si am impresia ca pic din picioare, simt niste furnicaturi, azi e prima zi cand ma dor si calcaiele, nu sunt umflate.

Am inceput sa merg la masaj, am abia 2 sedinte, dar nu a dat rezultate. Nu stiu cu ce crema sa ma dau. Mentionez ca merg foarte mult pe jos. Durerea seamana ca si cum as avea febra musculara, dar ce-i interesant este ca ma doare doar de la genunchi in jos, atat. In luna ianuarie am fost si am donat sange, dupa am observat ca durerea e mai puternica, si acum cand va scriu in curge sange din nas, din senin, dureri de cap nu am. Nu stiu la ce medic specialist sa merg sau ce ecografie pt picioare sa fac. Astept raspuns. Va multumesc de ajutor.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Avand in vedere toate aceste semne si simptome pe care dvs le aveti, v-as recomanda in primul rand un consult la medicul dvs de familie, ocazie cu care acesta are posibilitatea de a va face un examen clinic si o gama de analize de sange care sa includa teste de inflamatie, ionograma, hemograma si sideremie, teste de coagulare, nivel seric al vitaminei B12, eventual dozare de hormoni tiroidieni. In functie de rezultatele acestora se ia decizia pentru investigatii suplimentare si consult de specialitate.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.