Durere de mijloc care se lasa pe picior in jos

Buna ziua, Acum cateva luni m-am lovit la mijloc, la putin timp, a inceput sa ma doara foarte tare. Am folosit unguent cu Diclofenac si durerea a cedat, dar s-a lasat pe piciorul stang in jos. Aceasta durere incepe putin de la mijloc, apoi coboara pe fesa, gamba si ma doare cand merg, cand stau in picioare, cand stau jos, cand ma dau dimineata jos din pat. Va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac si ce poate insemna aceasta durere. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, este posibil ca in urma traumatismului sa se fi constituit o discopatie sau sa fi existat la acel nivel  posibil, leziuni degenerative care sa se fi agravat. Din simptomatologie rezulta ca sunt afectate radacinile spinoase ale nervilor din zona lombosacrata, asa ca sfatul meu este sa mergeti la medicul de familie pentru a obtine trimiterea pentru efectuarea unei RMN (cu trimitere de la specialist sau medic de familie  va fi decontatat de Casa de Asigurari)  sau daca durereile cresc in intensitate, duceti-va direct la Camera De garda a unui spital mare care are si acest serviciu imagistic- municipal, judetean, universitar etc . Examenul RMN va pune in evidenta gradul leziunii si un diagnostic care va orienta asupra tratamentului. Nu mai amanati examinarea!! sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.