Durere de git cervicala

Buna ziua ! Imi amorteste foarte tare gitul ceafa pe partea stinga dureri in umarul sting am niste osteofite la C5 C6 nu inteleg din ce cauza imi amorteste si ma ameteste Asa rau ma sperie ingrozitor ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Osteofitele pot cauza disconfort în zona gâtului (aici pot presa pe un nerv din apropiere și pot cauza durere, senzație de furnicături la nivelul membrelor, amorțeală sau slăbiciune la nivelul brațelor), dar și în umăr. Recomandarea mea este să consultați medicul specialist, pentru un tratament corect care să amelioreze durerea. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici: https://doc.ro/gonartroza/ciocurile-sau-osteofitele-cauze-simptome-tratament. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.