Durere de brat pana in piept partea din dreapta

Buna ziua. De cateva saptamani am o durere destul de suparatoare plecand de la cot trece pe sub brat si se opreste in piept pe partea dreapta. Noaptea nu pot dormi decat pe spate , pe partile laterale nu pot dormi pentru ca incep durerile. Ce poate fi si ce sfat imi puteti da. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, desi la o prima vedere pare o problema musculara, cauzele pot fi multiple. Mergeti va rog in primul rand la un medic reumatolog si eventual la un consult neurologic. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.