Durere cot

Buna ziua D-na doctor am o mica problema...am o durere la ambele coate fara sa ma lovesc ... Din ce am citit am aflat ca ar fi bune Neuromultivit sau Alanerv...intrebarea mea este,imi puteti face o recomandare intre aceste 2 medicamente sau altele si daca exista contraindicatii la ele. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Va recomand mai intai sa va consultati cu medicul de familie sau cu un medic specialist in reumatologie pentru un consult. Nu pot sa va recomand auto-medicatia, trebuie sa vedeti un medic, sper sa intelegeti acest lucru. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.