Dupa 3 luni de la operatia de menisc am dureri. Este dormal?

Prietenul meu, are 26 de ani. Acum 3 luni a fost operat de menisc interior si exterior la piciorul drept. Cand face exercitii inca il doare. Este normal? Si crediti ca are pute sa inceapa munca in domeniul instalatiilor sanitare?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua. Starea prietenului dumneavoastra trebuie corelata cu patologia anterioara interventiei chirurgicale, ce anume a determinat aceasta interventie, un accident, un traumatism, are o patologie articulara asociata anterioara? De altfel, exista pacienti care au durere restanta dupa o interventie chirurgicala (clasica sau artroscopica) si pot lua suplimente cu glucozamin sulfat si condroitin sulfat care sa amelioreze simptomatologia si sa imbunatateasca mobilitatea. In ceea ce priveste decizia schimbarii locului de munca o va face printr-un consult la medicina muncii. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.