Dr. Ionut Fronea

Buna ziua As dori sa-mi fac o programare la dr. Ionut Fronea pentru ca doresc sa iau vitamine si minerale pentru intretinere. Multumesc. Carina Boldici

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Buna ziua,

Va multumesc pentru mesaj, voi incerca sa va ajut cu un sfat insa va rog sa imi mentionati cateva detalii precum: varsta, antecedente medicale, situatia medicala actuala (plus ultimele analize si daca sunt nereguli, mai ales biochimice - colesterol, glicemie), daca suferiti de afectiuni cronice, probleme hormonale, luati alte medicamente si suplimente, daca aveti ciclul menstrual regulat, ce alimentatie urmati, cata miscare faceti, daca aveti anumite vicii (alcool, fumat, etc). Toate acestea influenteaza recomandarea unui anumit supliment alimentar.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.