Disfunctie erectila

Buna ziua, ma adresez dvs ptr a obtine o parere clara de la profesionisti si nu de pe net. Dupa cum mentionez si in titlu, problema se refera la o disfunctie erectila. Poate ca nu m-ar deranja daca am avea deja copiii, insa ne dorim tare mult. Problema este una ceva mai complicata in cazul meu, de aceea nu vreau sa iau tratament de capul meu. Date pacient: varsta 42 ani istoric pauci-imun glomerulonifrita diagnosticat 2013 tratament momentan niciun tratamen imunosupresor, insa zilnic tratament ptr tensiune arteriala (tritace 5mg, amlodipin 5mg, nomexor 5mg, furosemid 60mg), trajenta 5mg ptr diabet si ezeato 10mg/40mg. Ce tratament as putea urma dat fiind situatia cunoscuta? Va multumesc. Cristian

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand să vă programați, împreună cu partenera dumneavoastră, un consult la un specialist în fertilitate. Un astfel de medic ar fi cel mai în măsură să vă indice investigațiile necesare pentru a putea stabili soluția optimă.

Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.