Disconfort vaginal

Bună ziua! În urmă cu trei luni am început să am senzații de arsură, adânc în vagin. Senzații, care s-au intensificat în ultima perioadă. Am dat analiza de frotiu la bacterii și s-a depistat enterococcus faecalis. Am urmat tratament cu antibiotice, dar nu simt nicio schimbare. Ce aș putea să fac? Poate alte analize? Menționez că am născut în urmă cu șase luni și am o erozie pe colul uterin. Vă mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. După naștere nivelul hormonilor este foarte scăzut și pot apărea simptome
genitale ca cele din menopauză, însoțite de senzație de arsură, infecții vaginale, durere la contact sexual. Există diverse tratamente, vă rog programați o consultație. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.