Diminuarea organului genital

Buna ziua, probabil ati mai intalnit problema sau poate nu, caut o modalitate prin care se poate micsora marimea organului genital masculin, practic sport si cateodata foarte jenant, exista vreo modalitate, tratament, operatie? Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Intr-adevar, nu este o problema foarte frecventa, insa sfatul meu este sa mergeti la un consult urologic pentru a discuta in detaliu cu un medic specialist. In mod normal, orice interventie asupra organelor genitale, indiferent ca presupune tratament medicamentos sau interventii chirurgicale, trebuie sa vizeze in primul rand functiile organelor.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.