Relatie abuziva

Buna-ziua! E mai bine sa stau cu un sot abuziv emotional de 25 de ani sau nu? Nu am forta interioara sa o fac, gasesc scuza ca am poliatrita reumatoida, sunt in tratament, am 44 de ani, un baiat de 16 ani. Am venitul meu. Multumesc mult.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Petruța Gheorghe - Psihoterapeut, Expert DOC

Buna ziua,

Imi pare rau pentru situatia dumneavoastra si va incurajez sa va indepartati de aceasta relatie abuziva, in special din cauza starii dumneavoastra de sanatate, fizica si psihica. O relatie abuziva reprezinta un stres enorm emotional si fizic, ce are repercursiuni asupra organismului: odihna insuficienta, secretie in exces a hormonilor de stres, inflamatie acuta, etc. O atitudine pozitiva, incurajata de o atmosfera calma acasa, va poate ajuta sa va tratati mai bine afectiunea si sa va bucurati de o relatie mai sanatoasa cu copilul dumneavoastra. Exista o multime de asociatii care va pot ajuta in aceasta perioada cu sfaturi si suport, insa decizia si puterea sta, in primul rand, in mainile dumneavoastra. Meritati o viata linistita, plina de pozitivism, iar prioritatea ar trebui sa fie intodeauna bunastarea dumneavoastra si a copilului dumneavoastra.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.