Digestia

Buna ziua Aș vrea să știu dacă este în regulă sau nu Am mâncat porumb boabe in saramura conservă iar după ce am fost la wc și m am uitat la excremente boabele de porumb erau întregi Oare corpul meu a luat ceva din ele sau au trecut prin corp fără nici un beneficiu? Mi s a mai întâmplat și cu alte boabe: afine, merișoare Se poate să am vreo problema cu digestia, sănătatea?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

S-ar putea să aveți un tranzit foarte rapid, iar aceste alimente de mici dimensiuni să treacă neprelucrate. Dacă aveți motive pentru care să considerați că aveți o problemă digestivă mai complexă, vă recomand să vă faceți o programare pentru un consult de medicină internă sau la gastro-enterologie. Nu uitați că acum puteți face programări inclusiv prin platforma noastră, DOC-Time, aici

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.