Diete pentru tiroida hashimoto

Tiroidita autoimuna cu hipotiroidism, m-am îngrășat 5kg. Imi puteți indica ce dieta sa țin sa mai slăbesc? Menționez că am tratament homeopat, nu as vrea sa iau eutyrox. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Sper sa va ajute acest articol: https://doc.ro/dieta-si-sport/dieta-pentru-hipotiroidism-alimente-permise-alimente-interzise

Insa va rog sa tineti legatura si cu medicul care va trateaza, pentru a urmari daca acumularea kilogramelor in plus poate fi legata si de tratament. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.