Dieta sport

Anul trecut am slabit aproape 30 de kg in decurs de 6 7 luni fara nici o dieta singurul lucru care l-am facut a fost sa tai painea din alimentatie totul a fost ok pt . ca lucrez in constructii si faceam efort toata ziua dar am avut un accident de munca la spate o ruptura de muschi si 2 luni nu am mai putut sa fac nimic. Dupa accident am inceput sa pun kg pe mine dinou la loc , anul acesta am incercat din nou acelasi lucru am taiat painea dar degeaba depun efort 11 ore pe zi din caza muncii mele dar nu am vazut nici o schimbare, ce ati putea sa ma sfatuiti, ce dieta ar trebui sa urmez?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Este clar ca ceva s-a schimbat in metabolismul si in corpul dvs dupa acel accident. Cred ca cel mai rezonabil este sa faceti un set complet de analize medicale, sa tineti un jurnal alimentar timp de o saptamana cu absolut tot ce mancati, beti sau rontaiti si sa va adresati unui medic nutritionist care sa-si poata da seama mai exact unde anume este problema. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.