Dietă pentru slăbit în timpul alăptării

As dori sa mă ajutați cu câteva sfaturi în ceea ce privește o dieta care sa mi se potrivească! Simt ca nimic nu funcționează! Am 36 de ani, alăptez, am 175CM si 94KG. Mulțumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

O dieta personalizata, adica aceea care sa vi se potriveasca si sa fie adaptata stilului dvs de viata si nevoilor nutritionale in acest moment, avand in vedere ca sunteti si intr-o perioada deosebita a vietii dvs, cea in  care alaptati, trebuie condusa cu atentie de un medic nutritionist. O dieta cu adevarat personalizata presupune, pe langa un consult medical amanuntit cu analize de sange specifice, analize de metabolism, analiza si anamneza detaliata a obiceiurilor dvs alimentare actuale si, poate cel mai important, monitorizarea dietei pas cu pas, pentru a o ajusta in functie de nevoile si problemele care apar in aceasta perioada delicata a lauziei - adica lipsa somnului, trezitul des, lipsa de miscare, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.