Dieta dupa nastere

Buna seara! Am 34 ani aproape, am nascut acum 5 luni. Pe timpul sarcinii am luat in geutate in jur de 16 kg, acum am in jur de 60 kg, dar as vrea sa ajung la greutatea dinainte, la 53 kg. Nu prea reusesc sa slabesc de cand am nascut si grasimea de pe abdomen parca e tot acolo. Poate ma puteti ajuta d-voastra cu o dieta sa scap macar de grasime, mentionez ca nu alaptez. Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Orice dieta echilibrata de 1200 de calorii pe zi va poate ajuta. Este important sa aveti mese regulate, sa asociati dieta cu mers pe jos, sa va hidratati corect si, nu in ultimul, sa reusiti sa va odihniti minim 6 ore pe noapte.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.