Dieta

Buna ziua! am 18 ani și am slăbit cu foame , și acum as vrea sa mănânc dar mă îngraș și mă simt foarte rău.ce as putea sa fac ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, ar trebui sa mergi la un nutritionist, dar si la un psiholog, este posibil ca pe un fond depresiv sa suferi de o tulburare de alimentatie de tip anorexie, te rog regaseste  aici un articol cu mai multe informatii si mergi neaparat la un nutritionist ca sa te invete cum sa te alimentezi si ce sport sa faci pentru a te mentine in limita unei greutati normale, eventual si la psiholog daca resimti stari depresive si anxietate.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.