Dieta

Buna ziua.Tin dieta rina si ma intereseaza daca in una din cele 4 zile pot sa mananc porumb fiert .Imi place f mult si cum este sezonul as manca si eu unul.Ca multumesc ptr eventualul raspuns.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! În general, porumbul are o reputație bună, fiind cunoscut pentru proprietățile sale diuretice. Este un aliment bogat în proteine, glucide, fibre, minerale (magneziu, fosfor, fier, zinc, mangan etc.) și vitamine (B1, B2, B3, B5 și B9). În plus, o mare parte din nutrienți se păstrează chiar și după fierbere. Consumat cu moderație, nu ar trebui să vă afecteze dieta. Mult succes și sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.