Diaree cu sânge

Am un bebeluș de 2 luni și face scaune cu sânge, în cantități mici. Am observat, ca este foarte agitat din cauza burticii, are și gaze multe.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Va rog sa va adresati medicului pediatru, care poate vedea copilul si face o serie de teste. Este o recomandare importanta in primele luni de viata si chiar primii ani de viata ai copilului, cand cei mici nu ne pot spune daca si ce ii doare, iar noi ca parinti nu avem atat de multa experienta. Cereti sfatul medicului pediatru la orice simptom neobisnuit, cu atat mai mult cu cat acesta indica sangerari, febra mare, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.