Despre sarcina

Este posibila o noua sarcina si ce riscuri sunt? Date: 37 ani..sanatoasa 1 sarcina pierduta..a incetat sa se dezvolte la 7 saptamani A II - a sarcina cu probleme...nu suporta nici mirosul apei la dus Copilul are diabet tip 1 de la 7 ani Mai este posibila o viitoare sarcina, eventuale riscuri...procente ? Multumesc anticipat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Da, este posibila o noua sarcina si un bebelus sanatos, insa depinde foarte mult de materialul genetic al parintilor, stilul dvs.de viata, suplimentele dinainte de conceptie si in timpul sarcinii etc. Diabetul; se mosteneste genetic, insa nu este obligatoriu ca toti fratii sa-l manifeste, dar e o problema ce merita analiza unui specialist. Cel mai bine ar fi ca mama sa se adreseze unui cabinet specializat in analize prenatale detaliate, inclusiv genetice - din pacate nimeni nu va poate daprocente, prognostic sau  garantii fara a avea o baza stiintifica si o  serie de analize detaliate . Sanatate si succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.