Despre Dieta Rina

Bună! Mă puteți ajuta și pe mine vă rog în legătura cu aceata dieta Rina ! Eu am mai ținut aceasta dieta și am fost foarte mulțumită! Cu ziua 1 la Proteine îmi puteți spune câte grame de carne as putea servi la Prânz? Unele Rețete spune ca,200 gr altele 250 gr! Iar la prânz ce ar trebui sa servesc încă 165 gr de carne ? Pe aceasta zi câte grame ar trebui sa servesc ! Va rog frumos dacă ma puteți ajuta cu un răspuns pe e-mail ! Va mulțumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Bună ziua. Mai multe informații despre această dietă, precum și exemple de meniu puteți citi aici: https://doc.ro/controlul-greutatii/dieta-rina-regulihttps://doc.ro/controlul-greutatii/dieta-rina-avantaje-reguli-si-recomandarihttps://doc.ro/dieta-si-sport/4-retete-pentru-cei-care-urmeaza-dieta-rina. Mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.