Despre buricul bebelusului

Buna.Bebelusul meu are 4 luni si In interiorul buricului i a ramas ça o bula de marimea unui bob de piper un pic mai inchisa la culoare decat pielea. Ce ar putea fi?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

De regulă, nu cade niciodată chiar tot. Mai rămân două puncte negre, foarte aderente, resturi ale arterelor ombilicale. Dar dacă suspectați că ar putea fi o problemă, programați un consult cu medicul pediatru care monitorizează evoluția bebelușului.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.