De ce transpir non stop la mâini și picioare?

Buna ziua numele meu este Ionela și de când mă știu am o problema indiferent de anotimp sau perioadă a anului mâinile și picioarele îmi transpira ce ar putea fi sau daca există totuși un remediu pentru problema mea. Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Găsiți aici mai multe informații, care sper să vă fie utile: https://doc.ro/sanatate/hiperhidroza-palmara-si-plantara-remedii-pentru-transpiratia-excesiva. O zi cu grijă de sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.