De ce nu rămân însărcinată?

Bună, anul trecut am avut un avort spontan, aveam doar 7 săptămâni dar de atunci nu am rămas însărcinată. Controale și analize au ieșit toate bune, mi s-a zis doar ca am uterul un pic mai mic dar nu e nimic ce ar putea sa ma sperie. Ce analize as putea sa mai fac? Am dureri mari de sani din a 15 zi a ciclului pana la menstruație și de luna trecuta am observat pe sutien o pata in zona sfârcului ! Ma întreb ce era putea fi? Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca nu ati schimbat partenerul, recomand analize pentru infectii genitale asimptomatice (ureaplasma, mycoplasma, chlamydia) si prolactina serica in prima instanta, de asemeni un test de permeabilitate tubara (histerosalpingografie), daca nu se deceleaza nicio infectie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.