De ce apare ciuperca prea des?

Buna ziua..ma confrunt cu o ciuperca vaginala de vreo 5 ani si nu reusesc sa scap de ea.Din ce cauza imi poate aparea asa de des,uneori imi apare de 4 ori pe an la 3 sau 4 luni diferenta.Am fost la multi medici si parerile sunt impartite..unii imi spun ca sunt de la anticonceptionale(le folosesc de 5 ani)iar alti doctori imi spun ca nu sunt de la ele dar niciun doctor nu a reusit sa gaseasca cauza doar ma trateaza pe moment iar dupa ceva timp apare iar.Am facut si testul papanicolau dar totul a iesit in regula.Multumesc pentru raspuns

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Recomand sa citesti articolul CANDIDOZA VAGINALA, acolo gasesti informatii detaliate si poti urma si recomandarile noatre.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.