De ce am palpitații

De un an am palpitații, însă de vreo 2 luni a început sa am amețeli. Am făcut multe electrocardiografii și arată că totul e bine, am făcut și pe 24 de ore. Glanda tiroida e bine. Ecocardiografie e bine , testul pe bicicleta e bine, analizele sângelui sunt bine. Am am sunat la 112 pentru că mi-a fost foarte rău, îmi bătea inima de repede și aveam și tensiunea arteriala mare, și am fost la spital și am mai trecut încă odată analizele și mi-au spus că inima nu are nimic. Am 21 de ani nu fumez, nu beau. De ce am aceste palpitații. Simt mai des palpitațiile cand stau in pat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. S-a înregistrat o electrocardiogramă în timpul palpitațiilor? Cum debutează palpitațiile? Ce faceți pentru ca acestea să dispară? Este posibil să fie ceva legat de sistemul de conducere al impulsului nervos în inimă sau doar atac de panică. Este foarte important să aveți un EKG în timpul palpitațiilor. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.