Dacă toate analizele ies bune, inclusiv RMN coloană, ce ar trebui să fac, cui trebuie să mă adresez?

Dureri îngrozitoare de coloană lombară, zona toracică inclusiv coaste, dureri și umflături picioare, slăbiciune mîini și oboseală extenuantă, epuizare fizică. Simpt o degradare totală a organismului. Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Dacă din punct de vedere fiziologic totul pare în regulă, simptomele dumneavoastră ar putea fi și o formă de somatizare, așa că v-aș recomanda să luați în calcul și psiho-terapia.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.