Cum tratez anxietatea aparuta din cauza tiroidei atutoimune?

Sărutmâna doamnă doctor, sufăr de tiroidă autoimună și am fost la medic pentru câteva stări de agitație și neliniște, iar acesta mi-a recomandat un tratament naturist, însă nu am observat nici o îmbunătățire. Aceste stări se pot agrava sau le pot ține sub control și altfel? 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Simptomele netratate corespunzător se pot agrava. Ar fi necesar să vă adresați medicului care v-a recomandat tratamentul pentru suplimentarea dozelor sau eventual schimbarea tratamentului, în funcție de starea dumneavostră actuală. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.