Cum se poate scapa de un comportament agresiv????

Buna seara. Nici nu stiu cum sa incep. Am o problema f mare cu baiatul meu care are un comportament f impulsiv si agresiv. Nu stiu cum si ce pot face. Este si casatorit, avand si un baietel de 1 anisor. Ma sperie f tare comportamentul lui. Este agresiv verbal si uneori si fizic. Are si patima jocurilor de noroc. A fost un copil mic fiind minune. Este total diferit Nu mai este cum a fost. Cum as putea sa il ajut sa se indrepte?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Cea mai utilizată metodă de tratament a agresivității este psihoterapia, urmată de terapia cognitivă comportamentală, care învață efectiv persoana în cauză să-și țină sub control emoțiile și comportamentul. De asemenea, terapia centrată pe comunicare poate ajută la înțelegerea deplină a cauzelor care duc la agresivitate. Găsiți aici câteva informații, care sper să vă fie utile: https://doc.ro/sanatate/comportamentul-agresiv-poate-fi-cauzat-de-anumite-afectiuni. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.