Cum sa combin corect alimentele?

Buna ziua, Am 36 de ani, 1.59 si 68 kg si doresc sa fiu sanatoasa si, in timp, sa slabesc. Cum as putea combina eficient alimentele pentru a fii sanatoasa si cu mai putine kilograme?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Vă felicit pentru inițiativa de a rămâne sănătoasă adoptând un regim alimentar echilibrat, bogat în nutrienți, vitamine și minerale. Recomandarea mea este să consultați un nutriționist pentru un plan alimentar personalizat, în funcție de stilul dumneavoastră de viață. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.