Cum pot sa slabesc?

Buna ziua! Am 54 ani, barbat, 173 cm, 120 kg, am fost operat de micsorare de stomac, am slabit pana la 105 si am inceput sa ma ingras iarasi! Sunt disperat! Am operatie de extragere de colecist, analizele imi sunt bune, doar la hemolograma am o oarecare anemie. Grupa de sange AB4 VA ROG AJUTATI-MA CU O DIETA MAI USOARA si aici ma refer mai putin costisitoare financiar. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Buna ziua. Cea mai simpla dieta pe care v-o pot oferi este cea cu 3 mese/zi fara ciuguleli. La micul dejun va recomand un ou fiert + 1 cutie de branzica slaba 2% perlute alternativ cu 500 g fructe de sezon. La pranz, o palma de carne slaba (la cuptor, gratar, rasol) + legume (salata sau la cuptor/gratar) fara cartofi/orez/paste/boabe/mamaliga. La cina, o ciorba de legume sau cu carne degresata. Mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.