Cum pot sa scap de nodul în gat?

Mereu când vreau sa ma pun sa mănânc simt un nod in gat si ca să nu îl mai simt trebuie sa beau foarte multa apa și in același moment am dificultății baînd apa.Am problema asta de aproape 7 luni am trecut și printr o trauma ... cred ca este și din cauza stresului. Simt ca,chiar și saliva îmi rămâne în gat.va rog dați-mi sfaturi

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Dacă problema persistă deja de mai bine de jumătate de an și știți că ar putea fi asociată cu o traumă, vă încurajez să luați legătura cât mai curând cu un terapeut și să începeți să lucrați la aceste simptome anxioase și la problemele mai profunde care le provoacă.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.