Cum controlez greutatea

Bună seara!Tatăl meu a luat foarte mult în greutate,iar acest lucru îi îngreunează deplasarea și respiratia.Ce fel de dietă ar putea urma? Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand să programați un consult la un specialist în nutriție și boli metabolice pentru a investiga dacă există o cauză organică bine întemeiată pentru creșterea în greutate. Tot cu un astfel de specialist poate stabili și un regim sănătos, personalizat, pe care să-l poată ține pe termen lung.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.