Cui ne adresam pentru un plan de suplimente ,creme de intretinere?

Pielea este terna ,lipsita de elasticitate si as dori sa stiu carui medic ma pot adresa pentru a beneficia de un plan cu suplimente de intretinere .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Va multumesc pentru solicitare, dar pentru moment nu ofer consultatii, ati putea merge la un medic internist care dupa ce va solicita o serie de investigatii va poate recomanda un plan privind dieta si suplimente necesare. De exemplu, clinicile Affidea Hiperdia (https://affidea.ro/centre/). Multă sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.