Crestere in greutate

Buna ziua, sotul meu are o problema de ani de zile, nu ia in greutate la 1,80 are 60 kg si nu reuseste sa asimileze desi mananca variat. Ce analize ar trebui sa faca si catre ce doctor sa mearga ca sa afle care este problema ? Multumesc frumos, Mirela

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Va recomand sa incepeti cu un consult de medicina interna si analize uzuale (hemoleucograma, VSH, fibrinogen, PCR, glicemie, uree, creatinina, acid uric, TGO, TGP, GGT, Colesterol total, HDL colesterol, LDL colesterol, trigliceride, calciu total si ionic, fier, magneziu, ionograma serica, sumar de urina), eventual un examen coproparazitologic, dupa care probabil va fi nevoie si de un consult gastroenterologic de specialitate. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.