Colesterol si tricliceride marite

Cholesterol total -223.3 Triglyceride-158.8 Colesterol LDL-155.5 Vsh-26 Colesterol HDL-46.9 Va rog sa imi spuneti daca prezinta o problema , am vazut ca sunt cu rosu si mam speriat rau ! Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Într-adevăr, unele valori sunt ridicate, dar trebuie să știți că valorile de referință pot fi diferite în funcție de laborator. Astfel, valorile marcate cu roșu sunt încadrate ca fiind anormale (în afara valorilor de referință), în funcție de procedurile laboratorului unde au fost făcute analizele. De aceea, recomandarea mea este să mergeți la medicul de familie, care vă cunoaște și istoricul medical, pentru o interpretare corectă a analizelor. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.