Colesterol mare

Am colesterolul 306, t trigliceride 255 GGT 317,ALT 117, mă doare groaznic în partea dreaptă sub coasta. Am fierea scosa,gastrita cronica si colon iritabil, am luat antiinflamatoare si antibiotice in ultimele 2 luni - influențează analizele?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Medicamentele antiinflamatorii si antibioticele pot genera probleme hepatice, iar analizele dvs indica faptul ca ficatul dvs este in suferinta. Recomandarea mea ferma este sa va adresati unui serviciu de gastroenterologie sau medicina interna pentru investigatii suplimentare.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.