Colesterol

Buna ziua mi a iesit colesterolul LDL 191 dr mi a dat ptr scadere Lipocomb dar imi este rau de la el scurtare respiratie durere rinichi as putea lua omega 3 6 9 de la Dophfertz sau altceva ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand să luați legătura cu medicul care v-a prescris tratamentul și să-i spuneți că nu vă simțiți bine. Cu siguranță puteți găsi împreună o variantă de medicație care să vă fie mai potrivită.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.